Forside  ☆  Referencer  ☆  Om bandet  ☆  Galleri  ☆  Booking
Frontpage.htmlReferencer.htmlGalleri.htmlBooking.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4
Links
Følg os på Facebook

Se os på Youtube

Bruce Springsteen’s
officielle website
https://www.facebook.com/pages/E-Street-Jam-Bruce-Springsteen-Cover/203611616361934http://www.youtube.com/watch?v=KI0OFKf2ymw&noredirect=1http://brucespringsteen.net/category/musichttp://brucespringsteen.net/category/musicshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3
E-Street Jam

I undren over at Danmark på daværende tidspunkt ikke havde et Bruce Springsteen Jam band tog forsanger Ulrik Bjørneboe og guitarist Jonas Stenderup-Larsen initiativ til at starte E-Street Jam.
  
Efter ca. 3 måneder var et 7 mand stort band samlet af musikere fra vidt forskellige musikkonstellationer men alle med samme passion for Springsteens rockede ørehængere.

Siden 2009 har bandet tourneret i Danmark på festivaler, i kulturhuse og andre spillesteder med et powershow af Bruce Springsteens største hits. 

Og netop powershowet har været et af fokusområderne for E-Street Jam, så publikum får følelsen af mere end bare en koncert.

Kom selv og oplev showet, vi glæder os til at se Jer derude.

Crew